BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

25 april 2009 @ 12:15 door | Geen reacties

Kijk- en luistervoer in overvloed

cds31Te weinig mensen weten het, dus het mag (nog) wel eens een keer gezegd worden: onze bibliotheek beschikt over een heel fraaie, nog steeds groeiende DVD-collectie van ruim 1500  titels.

In de beetje verscholen opgestelde bakken op niveau 3 moet voor iedere filmliefhebber iets van zijn of haar gading te vinden zijn. Verfilmde boeken, klassiekers, arthouse, documentaires, cabaret, muziekregistraties van pop tot opera, het is hier allemaal te vinden en te leen.

En mocht u op zoek zijn naar een titel die niet in onze collectie voorkomt, dan kunnen we de gewenste DVD uit andere bibliotheken in den lande voor u opzoeken en naar Vlissingen laten komen.

Muziektip!
Nog zo’n weinig bekend feit: hoewel Bibliotheek Vlissingen niet over een eigen cd-collectie beschikt, kunnen bibliotheekleden wel degelijk cd’s lenen, om precies te zijn uit de immense catalogus van de Muziekbibliotheek Rotterdam.

Meldt u met uw lenerspas bij onze Inlichtingenbalie en zij regelen een gratis inlogcode voor u. Daarmee kunt u op de site van de Rotterdamse muziekbieb uw eigen persoonlijke verlanglijst samenstellen en gemakkelijk online cd’s bestellen. U ontvangt automatisch een mailtje zodra de door u gereserveerde cd’s kunnen worden afgehaald bij onze bibliotheek.
Leenkosten € 3,00 per cd per week.

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA