BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

28 april 2009 @ 08:59 door | Geen reacties

Voorbereidingen KTO Zeeuws-Vlaanderen

Nog een klein berichtje voordat ik een paar dagen vrij heb. Koninginnedag en Bevrijdingsdag vallen gunstig, dus inclusief een weekend 6 dagen niet naar de bieb. Tsja, een luxe als je niet in het balierooster zit…

Een kort weekje dus, waarin ik me zeker ga voorbereiden op een uitgebreid klantenonderzoek in Zeeuws-Vlaanderen, een leuke opdracht die wij recentelijk hebben ontvangen. Het is de bedoeling dat in de periode mei-juni klanten/bezoekers wordt gevraagd naar de diensten waar ze gebruik van maken, de wijze waarop ze tegen de dienstverlening (opgesplitst in een aantal thema’s en producten) aankijken,  wat zeker moet worden veranderd en hoe de dienstverlening zich ‘de laatste jaren’ heeft ontwikkeld.

Niet de eerste keer
Wij voeren dit soort onderzoeken met grote regelmaat voor bibliotheken door heel Nederland uit (al dan niet digitaal ondersteund) en hebben diverse formats (klanten, medewerkers, specifieke doelgroepen…) ontwikkeld, die ruimschoots voldoen aan de eisen van de VOB en de Stichting Certificering Openbare Bibliotheken.

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA