BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

6 mei 2009 @ 09:23 door | 1 reactie

Software perikelen

handheldDe geest weer fris na een paar vrije dagen en ik zit er gelijk weer middenin. Vanochtend een statistisch verzoek vanuit de gemeente Vlissingen afgehandeld (hoeveel kinderen wonen er in bepaalde straten?) en nu druk in de weer met één van onze handhelds. Wij hebben namelijk de beschikking over draagbare apparatuur waarmee een kort interview of een korte enquête kan worden afgenomen.

Handheld
De handheld is onze kleinste uitvoering, waarmee je op welke locatie dan ook (zelfs lopend…) personen geheel digitaal een beperkt aantal vragen kan voorleggen. Een collega bibliotheek wil deze handhelds graag lenen, maar ik kom maar niet in het systeem van onze aanbieder. De vertegenwoordiger voor Nederland en omstreken is recentelijk met bemiddeling gestopt, alle contacten over softwareperikelen lopen nu rechtstreeks via the USA. En daar zit tijdsverschil tussen…. Wat betekent dat ik mijn demo van morgenmiddag nu wel kan vergeten. Balen!

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden ,

Reageren

One thought on “Software perikelen

  1. Blogger schreef:

    Wat leuk Peter, krijg ik eindelijk een beeld van jouw werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA