BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

27 juni 2009 @ 11:42 door | 2 reacties

Groepsbloggen

fokkesukke“Zitten ze daar nu in de bieb hele dagen te bloggen in plaats van boeken uit te lenen?”.
Ik hoor het sommige mensen denken die Bibliotheek Vlissingen het liefst als ouderwetse boekenuitleenfabriek wensen te zien.

Om die mensen gelijk de wind uit de zeilen te nemen: natuurlijk lenen wij nog steeds met groot genoegen boeken uit, maar we doen al jaren zoveel meer dan dat alleen. Daarover kunt u uitgebreid in dit Bieb Blog lezen.

Dagelijkse verversing
En nee, we zijn niet hele dagen met dit weblog bezig. Dat is ook niet nodig doordat we er met een team gezamenlijk aan werken. Binnenkort gaan nog twee collega’s (Ron en Sofie) de gelederen versterken waardoor de redactie op 14 man/vrouw (!) uitkomt. Dat betekent in de praktijk dat ieder redactielid gemiddeld eens in de twee weken een blogpostje ‘moet’ maken om Bieb Blog aan dagelijkse verversing te helpen.

Sommigen vervullen hun zelfverkozen bloggersplicht onder werktijd (doen ze er gewoon bij naast hun vele andere werkzaamheden), anderen schrijven thuis na werktijd. Een enkeling zelfs tijdens de vakantie.

Op die betrokkenheid en dat enthousiasme mogen we best trots zijn. Toch?

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden

Reageren

2 thoughts on “Groepsbloggen

  1. Boeken top 10 schreef:

    Mensen die zeggen van ‘zitten jullie nu hele dagen te bloggen ipv boeken uit te lenen’ begrijpen het internet blijkbaar nog niet goed. Ik vind dat jullie goed bezig zijn. Jullie blog maakt het lekker toegankelijk!

    Bedankt!

    1. PeterQ schreef:

      Dat is heel leuk om te horen. Bedankt voor dit mooie compliment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA