BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

1 juni 2009 @ 11:00 door | Geen reacties

Wat leest onze burgemeester deze zomer?

Logo BoekENontmoet

Op maandag 22 juni 2009 organiseert Bibliotheek ‘t Spui een leuke activiteit voor boekenliefhebbers. Het fenomeen ‘BoekENontmoet’ zorgt gegarandeerd voor een aantal leuke, nieuwe titels op uw boodschappenlijstje. De avond staat helemaal in het teken van leeservaringen delen.

Bij BoekENontmoet zal iedere keer weer een andere gast de presentatie op zich nemen. Eerder was Karin Giphart (ja, de zus van) host van de avond.
BoekENontmoet viel toen samen met Nederland Leest 2008 en dus vertelde zij het een en ander over het boek ‘Twee vrouwen’ van Harry Mulisch. Vervolgens werd het publiek bij de avond betrokken. De avond werd gevuld met het uitwisselen van boekentips op een luchtige maar vooral ook grappige manier! Natuurlijk hoort een lekker hapje en een drankje ook bij leesplezier.

De reacties van de deelnemers waren achteraf erg positief, dus is er besloten deze succesvolle activiteit vaker te organiseren… Met enige regelmaat zult u dus BoekENontmoet kunnen bijwonen.

Burgemeesters favourites
Maandag 22 juni a.s. is de eerstvolgende keer dat BoekENmoet plaatsvindt. De presentatie is dan in handen van de burgemeester van Vlissingen en de avond staat in het teken van ‘Zomerlezen’. Vraag die centraal staat is dus: wat leest u het liefste in de zomer?
Burgemeester Dijkstra zal zijn drie favoriete zomerboeken meenemen en hier iets over vertellen. Vervolgens is het woord aan u! Er staan die avond verder geen politieke praatjes op het programma, no worries…

Zomergeschenk
Leuk extraatje! Als aandenken ontvangt iedere deelnemer een leuke attentie: het Week van het Luisterboek 2009 geschenk. Dit luisterboek is exclusief ingesproken door Aaf Brandt Corstius (u kent haar toch ook wel van DWDD?) en Machteld van Gelder. Het voor vakantiegangers erg herkenbare (en dus vaak hilarische) verhaal stort zich op de etiquetteregels voor tijdens de vakantie en ander vakantieleed.

BoekENontmoet | 22 juni | aanvang: 19.45 uur | entree: € 2,00 voor leden, € 3,00 voor niet-leden | reserveer via activiteit@spui.nl of 0118 422100

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA