BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

13 juli 2009 @ 08:01 door | Geen reacties

In bestelling

Kent u dit? U leest een leuke recensie in een krant of tijdschrift en denkt: “dat boek wil ik lezen”. Vervolgens kijkt u (online of in de bibliotheek) in de catalogus of dat boek ook aanwezig is. En wat blijkt: het boek staat wel in de catalogus er staat alleen achter ‘Plaats in de kast’ de tekst ‘In bestelling‘.

Wat betekent dit?
Dit betekent dat het boek door één van de Zeeuwse bibliotheken in bestelling is, dit hoeft niet de bibliotheek te zijn waar u altijd uw boeken haalt.

Hoe weet ik welke bibliotheek dit boek in bestelling heeft?
Hiervoor kunt u één van de medewerkers van de bibliotheek vragen of zij dit na willen kijken voor u. Wij kunnen namelijk met ons systeem wel zien welke bibliotheek dit boek in bestelling heeft.

Wat als bibliotheek Vlissingen het boek niet in bestelling heeft?
Dan kunt u vragen of één van onze medewerkers het boek op de lijst ‘verzoek om aanschaf’ plaatst. Vervolgens wordt door de verantwoordelijke medewerker gekeken of het boek voor u aangeschaft en uitleenbaar gemaakt kan worden.

Ook kunt u wachten tot een andere bibliotheek dit boek in de uitleen heeft en het boek dan reserveren/aanvragen. U kunt dan zelf het boek reserveren via de catalogus of aan één van onze medewerkers vragen het boek te reserveren.

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA