BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

3 juli 2009 @ 14:06 door | Geen reacties

Onderstroom en Hans Verhagen

hans-verhagenOmdat Vlissingen tijdens het Onderstroom festival in het teken staat van dichter/schilder Hans Verhagen, ook hier op ons Bieb Blog aandacht voor deze Vlissinger die de P.C. Hooftprijs ontving voor “zijn humor, engagement, zijn poëtische durf en eigenzinnigheid”.

In de Sint Jacobspassage 31-33 is tot medio juli een schilderijententoonstelling van Verhagen te zien.

Als voorproefje is hier het gedicht ‘Duizenden zonsondergangen’ (1971) te beluisteren. Mocht dat naar meer smaken, kijk dan ook eens in de bibliotheekcatalogus, daar is nog veel meer werk van hem te vinden.

Auteur

Rubrieken Poëzie, Vlissingen

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA