BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

4 augustus 2009 @ 08:07 door | Geen reacties

‘Biebseizoen’ start weer in september

De bibliotheek organiseert met enige regelmaat activiteiten. Omdat wij niet alleen een boekenhuis willen zijn, maar vooral een informatiespecialist op allerlei gebieden, organiseren we meer dan alleen leesactiviteiten. Informatie over reizen, cultuur, de geschiedenis van Vlissingen en spiritualiteit passeerden de revue. Dit soort onderwerpen interesseert Vlissingers blijkbaar want het trekt vaak een aardig publiek.

Het leuke hiervan is dat we hiermee niet alleen bibliotheekleden bereiken. Soms is het merendeel zelfs niet eens lid van de bibliotheek. U denkt misschien dat we dat jammer vinden, maar niets is minder waar. Het liefst kijkt de bibliotheek verder dan haar ledenbestand. Op deze manier kunnen wij niet-leden laten zien dat er in de bibliotheek heel wat meer te halen is dan alleen boeken.

Leesactiviteit: BoekENontmoetGek genoeg trok de laatste echte leesactiviteit die wij organiseerden weinig animo. Gezellig was het wel, maar druk niet. Is er echt minder interesse voor boeken en lezen onder de Vlissingers?

In de zomer ligt ons activiteitaanbod even stil. Wat betreft vermaak is er in de zomer immers genoeg te doen in Vlissingen. De kermis is net voor onze voordeur vertrokken, maar de nachtmarkt en Vlissingen Maritiem en maken al weer hun opwachting.

In september begint het ‘biebseizoen’ weer. Er staat o.a. een lezing over stamboomonderzoek op het programma. In oktober pakken we groot uit met de landelijke bekende activiteiten als de Kinderboekenweek, de Week van de Geschiedenis en Nederland Leest.

Fijne zomer gewenst!

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA