BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

19 augustus 2009 @ 10:25 door | 2 reacties

Wie dit leest is gek (?)

zonZowel binnen als buiten de bibliotheek heersen momenteel zomerse waarden.

Het merendeel van onze blogcollega’s is met vakantie, een groot deel van ons lezerspubliek ook. In de kantoortuin van de bibliotheek -tussen ventilatoren op stand 3- vervult een vasthoudend groepje haar digitale taken. Zo wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe bibliotheeksite die in de loop van september de lucht in moet.

Om bovengenoemde redenen zal de frequentie van de berichten in dit blog de komende twee weken noodgedwongen wat terug gaan lopen. In de eerste week van september is de blogredactie weer op volle sterkte en mag u opnieuw dagelijkse berichten op BiebBlog tegemoetzien.

Dat zullen wel veel vakantiegerelateerde postjes worden, vermoed ik zo maar.

Waarom de titel van dit stukje? Omdat volgens mij bij deze temperaturen geen zinnig mens uit eigen vrije wil achter de computer kruipt om komkommerberichtjes te gaan lezen. Maar misschien leest een enkeling dit wel op zijn/haar laptop, ergens lekker buiten op de camping. En dat is eigenlijk weer niet zo’n gek idee…

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

2 thoughts on “Wie dit leest is gek (?)

  1. Blogger schreef:

    Eerst biebblog lezen en dan de buienradar!
    Ja, ik ben wel behoorlijk gek :-)

    1. PeterQ schreef:

      Niet zo gek, maar andersom lijkt me handiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA