BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

10 september 2009 @ 08:33 door | Geen reacties

Boekentips

boekentipsWanneer u in onze bibliotheek de trap op loopt en direct linksaf slaat, komt u langs de boekentips. Een presentatie waar wel de afbeeldingen van de boeken te vinden zijn, maar de boeken veelal niet. Waarom niet, zult u zich afvragen. De boeken zijn dikwijls uitgeleend en staan dus niet bij deze presentatie maar liggen bij een andere lener thuis. De boekentips zijn namelijk voor een groot deel van onze leners een net zo’n geliefd aanbod als de eerder besproken keuze personeel.

Hoe kan dat?
De boekentips zijn recent besproken tips uit verschillende tijdschriften. Wij kijken voor u iedere week in de Flair, Esta en Opzij naar de nieuwste tips. Deze tips worden verzameld en indien niet aanwezig wordt het boek aangekocht. Iedere week komt er één of twee nieuwe titels bij om het aanbod zo gevarieerd mogelijk te houden. En dit wordt dus zo gewaardeerd dat u vaak misgrijpt.

Dus heb ik pech?
Nee hoor, de uitgeleende boeken kunnen altijd aangevraagd worden, tenzij het natuurlijk een bestseller is, dan moet u even geduld hebben tot het boek weer ingeleverd is. Voor de boekentips geldt dat de boeken gratis gereserveerd kunnen worden.

En oude boekentips?
De oudere boekentips worden voor u verzameld en bijgehouden op onze website, zodat u die altijd kunt nalezen.

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA