BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

29 oktober 2009 @ 09:19 door | Geen reacties

Leuk voor in de herfstvakantie

nemoDe weersverwachtingen voor komende herfstvakantie laten echt Nederlands weer zien. Af en toe een bui en af en toe zon, met een gemiddelde temperatuur van zo’n 14 graden. Om te voorkomen dat uw kinderen zich gaan vervelen kunt u natuurlijk naar de bibliotheek komen voor een stapel leesboeken. Maar u kunt als vervelingsbestrijder ook een leuke of spannende DVD huren.

Wat veel van onze bezoekers niet weten is dat wij over een respectabele DVD-collectie beschikken. Een deel daarvan -de informatieve DVD’s- is zelfs gratis te lenen. Verfilmde boeken en speelfilms zijn tegen een kleine vergoeding (€ 2,50 per week) te leen.

Welke DVD’s zijn er?
Er zijn verschillende soorten DVD’s, informatief speel- en tekenfilms. Behalve voor de jeugd zijn er uiteraard ook vele DVD’s voor volwassenen. Voor het totale overzicht kunt u een kijkje nemen in onze catalogus.

Kinder- en tekenfilms
Voor de jeugd hebben we een leuke deelcollectie kinder- en tekenfilms waaronder bijvoorbeeld Harry Potter en Buurman & Buurman. Maar ook zijn er voor hen de nodige informatieve films, uiteenlopend van Jumpen doe je zo tot de Honden encyclopedie. Keuze genoeg dus.

Veel kijkplezier en nog een rustige vakantie gewenst!

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA