BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

1 oktober 2009 @ 07:46 door | Geen reacties

Met blijdschap geven wij kennis

babyAchter de schermen werd de afgelopen zomermaanden hard gewerkt aan een compleet gerestylede bibliotheeksite.

We zullen u niet nodeloos vermoeien met plastische details over persweeën, maar neemt u van ons aan dat het een zware en langdurige bevalling is geweest. Het belangrijkste is natuurlijk dat de kleine er nu is. En wij zijn net als alle nieuwe ouders in de wolken!

Onze site maakt net als in het verleden onderdeel uit van de gemeentelijke website Vlissingen.nl die ook in een compleet nieuw jasje is gestoken.

Pleegkindjes
Wist u trouwens dat wij ook een aantal digitale pleegkindjes hebben die u overal op Vlissingen.nl kunt aantreffen?
Zo vullen wij als bibliotheek De G!DS, een database die o.a. gebruikt wordt om op de gemeentesite een uitgebreide adressengids te genereren. Maar we gebruiken De G!DS ook om er een online Uitgaansagenda mee te maken.

Bovendien levert onze onderzoeksafdeling StadsMonitor actuele statistische gegevens ten behoeve van o.a. Vlissingen.nl en wordt ook wekelijks de gemeentelijke nieuwsbrief verzonden vanuit onze bibliotheek.

Daarnaast onderhouden wij de toeristische site van de Stichting Vlissingen Promotie, met wie wij overigens ook de succesvolle Foto van het Jaar wedstrijd organiseren.
Tot slot mag niet onvermeld blijven dat ook de redactie van Jong (de jeugdsite van Vlissingen.nl) in de kantoortuin van Bibliotheek Vlissingen gevestigd is.

U merkt het, Bibliotheek Vlissingen doet heel wat meer dan alleen maar boeken uitlenen! Wij zijn apetrots op al onze ‘kindjes’ en de bescheidenheid inmiddels voorbij.

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA