BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

18 november 2009 @ 08:06 door | Geen reacties

Breaking news: Sinterklaas logeert in Bibliotheek Vlissingen!

sintVol verwachting klopt ons hart … Niemand minder dan Sint Nicolaas logeert namelijk de komende 3 weken in onze bibliotheek!
Samen met een tiental Pieten verblijft hij van maandag 16 november tot en met 5 december bij ons. Tijdens de grote intocht afgelopen zaterdag is hij alvast zijn reiskoffer komen afgeven en heeft hij zijn slaap- en werkkamer geïnspecteerd.
Foto’s van zijn ontvangst in de bibliotheek staan in ons digitale fotoalbum.

Druk schema
De Sint en zijn Pieten hebben een volle agenda. Naast het maken van surprises en het inpakken van cadeautjes ontvangt Sinterklaas tijdens zijn verblijf op afspraak kinderen uit groepen 1, 2 en 3 van de Vlissingse basisscholen en cliënten van Stichting Arduin. De kinderen mogen zelfs een kijkje nemen in de kamer van de Sint en in de grote Pietenkamer leren ze onder meer daklopen en wordt er gezongen, gedanst en natuurlijk wat lekkers gegeten.

Vrije inloop
Op woensdagmiddag (van 14.00 – 17.00 uur) en zaterdagmiddag (van 13.00 – 16.00 uur) is het vrije inloop in het Sinterklaashuis. Iedereen heeft dan de kans om tekeningen of brieven af te geven, de hand van de Sint te schudden, een praatje te maken, met de goedheilig man op de foto te gaan, te luisteren naar een verhaaltje of samen een liedje te zingen. In de grote hal staat bovendien een speciale Sintbrievenbus.

Wij als bibliotheek zullen er alles aan doen om Sint Nicolaas en zijn gevolg in de watten te leggen. En zeg nou eerlijk, welk logeeradres heeft óók nog de beschikking over miljoenen titels boeken en dvd’s, een digitale krantenbank en een internetcafé (om toch even te kijken wat er zoal in Spanje gebeurd), een kopieerservice en een VVV met vele wandelroutes in Vlissingen? Juist, Bibliotheek Vlissingen. Niet alleen van en voor u, maar ook voor de Sint!

Oja, de Sint houdt ook -heel modern- een online dagboek bij, waar iedereen een berichtje kan achterlaten.

WORDT VERVOLGD!

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA