BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

19 november 2009 @ 08:30 door | Geen reacties

Nieuwe dienstverlening

inlichtingenEen nieuw jaar op komst, dus een nieuwe lente met nieuwe diensten. Bibliotheek Vlissingen gaat begin 2010 haar service aanmerkelijk verbeteren door een team van specialisten te vormen, dat heel diep op uw vraag kan ingaan.

Hoe gaat het nu dan? Als men in de bibliotheek komt en een vraag stelt aan één van de medewerkers, wordt samen gezocht naar een passende publicatie in één van de kasten of in de catalogus. Voor die zoektocht bent u afhankelijk van de individuele kennis en ervaring van de bibliotheekmedewerker. En die verschilt onderling natuurlijk, want iedereen heeft zo zijn of haar persoonlijke kwaliteiten.
Adviesteam

Vanaf januari staat bij elke vraag, naar een mooie roman of literatuur over de griepprik, het team van specialisten paraat. Zij graven dieper, dan mogelijk is bij de individuele diensten. Zij kunnen literatuurlijsten samenstellen of informatiepakketjes, waarin over de griepprik niet alleen boeken, maar ook relevante kranten- en tijdschriftartikelen, folders, beeld- en geluidsopnamen, boeken en dvd’s, adressen, cursussen, evenementen en websites op een rijtje gezet worden. U krijgt dergelijke adviezen gewoon thuis gestuurd op de wijze van uw voorkeur.

Waar en hoe u de vraag ook stelt, in filiaal Souburg, een schoolmediatheek of in ’t Spui, per telefoon of via de website: in alle gevallen komt dit adviesteam voor u in actie. U wordt uitgenodigd hiervan gretig gebruik te maken. U zult ontdekken dat de bibliotheek meer is dan alleen boeken: wegwijzer in de overdaad aan informatie!

Auteur

Rubrieken Dienstverlening, Nieuws

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA