BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

25 november 2009 @ 15:34 door | Geen reacties

Sinterklaasfeest in volle gang

sint-in-de-biebIn mijn vorige blogpostje maakte ik wereldkundig dat de Sint en zijn gevolg drie volle weken lang bij ons in de bibliotheek logeert. Tot 5 december ontvangt hij de ene na de andere groep van de Vlissingse basisscholen en een ieder die maar wil komen tijdens de vrije inloop.

Drukte van belang
In totaal komen 23 groepen leerlingen een bezoekje aan de Sint brengen. Tel daar nog 2 groepen van Stichting Arduin bij op en je komt tot één groot feest in de bieb! Op een aantal dagen rijden er ook speciale Sintbussen heen en weer, wat heel goed uitkwam met het stormachtige weer dat de afgelopen dagen Vlissingen en omgeving teisterde.

Vrije inloop
En dan hebben we natuurlijk ook nog de vrije inloopmiddagen. Elke woensdag- en zaterdagmiddag kunnen kinderen, ouders, opa’s en oma’s en andere gelovigen de Sint bezoeken in zijn slaap- en werkkamer. Vorige week waren de eerste vrije inloopdagen en er kwamen maar liefst 200 (woensdagmiddag) en 150 (zaterdagmiddag) gelovigen op af. Een bruisende bieb, wat een heerlijk geluid … De Sint zal weten waar hij aan begonnen is!

WORDT VERVOLGD

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA