BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

31 december 2009 @ 08:30 door | Geen reacties

Lijstjestijd (3)

publiekLaat ik ook ons eigen bibliotheekjaar eens evalueren. Een lijstje met publieksactiviteiten die we afgelopen jaar organiseerden. Dat bleken er 22 te zijn, wat neerkomt op gemiddeld 2 per maand. En daar zitten nog niet eens de maandelijkse exposities en eenmalige tentoonstellingen bij.

Terwijl ik dit lijstje opschrijf, kan ik maar één ding concluderen: onze bibliotheek is een cultureel podium, een plek waar Vlissingers elkaar ontmoeten en waar informatie niet alleen schriftelijk maar ook veelvuldig mondeling wordt verstrekt.


Ook in 2010 hebben wij weer grote plannen. U hoort en leest er beslist nog meer over, ook in dit blog.

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA