BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

1 december 2009 @ 11:53 door | Geen reacties

Zeeuwse Vrouwen op tv

zeeuwse_vrouwen_portret3In mijn vorige blogbericht schreef ik over de lezing die Kees Slager onlangs hield in het Majoraat. Hij vertelde daar over zijn boek ‘Zeeuwse Vrouwen’ en liet aan het slot van zijn lezing een aantal filmbeelden zien van het op zijn boek gebaseerde muziektheater.

De tien minuten film die er tijdens de lezing gepland stonden, bleken voor velen in de zaal te kort. Graag hadden ze ter plekke de hele film bekeken. De anderhalf uur die de film duurt, was op dat moment echter niet voorradig, dus besloot onze directeur Kees Hamann zeker terug te komen op dit onderwerp. Dat hebben we gedaan. Natuurlijk zouden we al onze leden graag aanbieden om de film -gratis- in de bibliotheek te bekijken. De beeldrechten zijn hiervoor echter moeilijk verkrijgbaar.

Maar er is goed nieuws:
De uitzending wordt op 3e kerstdag -zondag 27 december 2009- in zijn geheel nogmaals uitgezonden op Omroep Zeeland! (Tijden worden later bekend gemaakt op de site van de omroep.)

Zo krijgt u dus toch een kans om de hele film te zien. En u hoeft u er niet eens voor naar de bieb te komen…;) Noteer het in uw agenda en programmeer tijdig de video- of dvd-recorder.

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA