BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

15 januari 2010 @ 13:38 door | Geen reacties

En de winnaar is…

Ik maakte in dit Biebblog al eerder melding over onze betrokkenheid bij de Foto van het Jaar wedstrijd die onze bibliotheek samen met de Stichting Vlissingen Promotie organiseert.

Bevroren moment
Het afgelopen jaar was al weer de tweede editie van deze succesvolle wedstrijd. Gisteravond werd in Bibliotheek Vlissingen de winnende foto van 2009 bekendgemaakt door wethouder Rob van Dooren. Winnaar werd de Vlissingse fotograaf René Olsthoorn die twee spelende jongens vastlegde die een nat pak halen op de nieuwe zonnepanelen onderaan de glooiing. Zijn foto is een mooi bevroren moment waar het zout en het plezier vanaf spat.

Ontspannen bijeenkomst
De prijsuitreiking in aanwezigheid van alle maandwinnaars was een informele en ontspannen bijeenkomst. Leuk om te zien (en te horen) hoe fotografen ervaringen en tips uitwisselden. Twee maandwinnaars hadden er een lange reis voor over gehad om bij de bekendmaking aanwezig te zijn. Een genomineerde fotograaf kwam uit Veldhoven, een ander zelfs helemaal uit Duitsland!

Het was toch weer een beetje de kroon op een jaar werk om al die mensen bij elkaar te zien. We hopen dit jaar opnieuw op vele fraaie plaatjes, want in 2010 wordt de Foto van het Jaar wedstrijd voor de derde (en laatste) maal georganiseerd.

Voor geinteresseerden: de presentatie van de Foto van het Jaar 2008 is hier ook nog te bekijken.

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA