BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

2 februari 2010 @ 09:00 door | 2 reacties

Cursus genealogie is populair

aaa2Op Bieb Blog heb ik al een paar keer aandacht besteed aan het onderwerp Genealogie. In mijn laatste blogje hierover heeft u kunnen lezen dat u in de bibliotheek een cursus kunt volgen over stamboomonderzoek. Deze zal plaatsvinden op de maandagavonden 15, 22 februari en 1, 8 en 15 maart 2010.

Belangstelling
Al eerder hield cursusleider Ferrie Moubis een algemene inleiding over stamboomonderzoek in onze bibliotheek. Er bleek onder de bezoekers van de lezing Genealogie grote interesse voor een vervolg. Natuurlijk zijn zij daarom als eerste persoonlijk aangeschreven om deel te nemen aan de cursus. Zij bleken echter niet de enige geïnteresseerden!

Inschrijvingen
Het aantal aanmeldingen overstijgt onze verwachtingen ruimschoots. De cursus zit inmiddels vol en een twaalftal personen staat op de reservelijst. Voor deze laatste groep hebben wij goed nieuws: er komt een tweede cursus!
We zijn op dit moment in overleg met de cursusleider over de exacte data, als deze bekend zijn zullen wij u dit uiteraard ook via een blogbericht laten weten. In eerste instantie denken wij aan de periode half maart-eind april 2010.

Wordt vervolgd…

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden

Reageren

2 thoughts on “Cursus genealogie is populair

 1. Jannie Dijkstra-van der Hof schreef:

  Ik zou graag een keer deze cursus volgen, maar kan meestal niet op maandagavond. Is een andere avond bij een volgende cursus een mogelijkheid?

 2. BiebPeter schreef:

  Hallo Jannie,

  Dank voor je reactie. Zoals je hebt gelezen zit ook de tweede sessie al vol. Gelet op het aantal aanmeldingen ziet het er op korte termijn niet naar uit dat er een derde sessie in de bieb zal volgen. Als je daar prijs op stelt, kan ik je in contact brengen met cursusleider Ferrie Moubis, die je wellicht op een ander spoor kan zetten.
  Ik hoor het graag!

  Groet,
  Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA