BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

22 februari 2010 @ 09:30 door | Geen reacties

Afgeschreven

boekenkast-2Ook de bibliotheek  houdt van tijd tot tijd uitverkoop. Doorgewinterde koopjesjagers weten al van het bestaan af: de verkoop van afgeschreven boeken.

Divers
Jeugdboeken, prentenboeken,  romans van historisch tot familie,  biografieën, reisverhalen, waar gebeurde verhalen, informatieve boeken, boeken in groot letter, stripboeken,  foto-, kunst- en tekenboeken en ga zo maar door.  Alle categorieën worden 2x per jaar gesaneerd.

Hebberig
Boeken afschrijven behoort tot mijn werkzaamheden als bibliotheekmedewerker. Ik word.t daar heel hebberig van. Ik kan het niet verdragen dat al die mooie boeken weg gaan. Er zijn nog zoveel boeken die ik wil lezen en dan worden ze ‘zomaar’ afgeschreven. En omdat het personeel best wat mee naar huis mag nemen, kwam ik na de laatste afschrijfsessie weer thuis met veel te veel boeken.

Inmiddels is het punt bereikt waarop mijn boekenkast begint te kraken. Daarom neem ik al ‘mijn’ afgeschreven boeken die ik afgelopen jaar weer niet heb kunnen lezen omdat we vooral een grote keus aan recent verschenen boeken hebben, mee terug naar de bieb. Dat scheelt mij een nieuwe boekenkast en u een hoop keus. Donderdag 4 maart tot en met zaterdag 6 maart liggen ze voor u klaar en al gaat het me aan het hart, ze zijn te koop vanaf 75 cent.

Auteur

Rubrieken Algemeen, Dienstverlening, Nieuws

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA