BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

3 februari 2010 @ 08:15 door | Geen reacties

Honderdduizenden cd’s te leen

cd'sMuziek lenen bij de bibliotheek? Dat kan, via de Centrale Discotheek Rotterdam. Hier vindt u de grootste verzameling van muziekcd’s en lp’s in Europa. En wat leuk is: ze zijn voor iedere klant van onze bibliotheek beschikbaar.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Wanneer u bij ons ingeschreven staat, kunt u bij onze inlichtingenbalie aangeven dat u lid wilt worden van de Centrale Discotheek Rotterdam. Via onze medewerkers ontvangt een account. Bent u nog geen lid van de bibliotheek, dan moet u zich eerst laten inschrijven en kunt u daarna gelijk aangemeld worden bij de Centrale Discotheek Rotterdam.

En dan?
Dan gaat er een muziekwereld voor u open… 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u op de website van de Centrale Discotheek Rotterdam rondneuzen op zoek naar een cd, muziekdvd of lp. Deze kunt u heel eenvoudig aanvragen (zie instructies website) en de gereserveerde materialen worden vervolgens verstuurd naar uw eigen bibliotheek. U krijgt automatisch een e-mail zodra de cd voor u klaar ligt.

Wat gaat me dat kosten?
De kosten voor een bibliotheekabbonement kunt u vinden op onze website onder tarieven. Inschrijven bij de Centrale Discotheek Rotterdam is geheel kosteloos. Het aanvragen kost per titel € 1,50. De cd, muziekdvd of lp mag u dan 3 weken lenen.

Veel luisterplezier gewenst!

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA