BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

9 maart 2010 @ 08:19 door | Geen reacties

And the winners are……

blogging-for-dummies1In het artikel Wie is er bekend met onze internetdiensten? werd al aangekondigd dat StadsMonitor Vlissingen onderzoek zou doen naar de bekendheid met de internetdiensten van de Bibliotheek Vlissingen onder bezoekers van vestiging ’t Spui. Inmiddels heeft dit onderzoek plaatsgevonden en zijn de resultaten beschikbaar.

Bekendheid internetdiensten
Wel 80% van de ondervraagde klanten kent de website van de bibliotheek en Bieb Blog doet bij 35% een belletje rinkelen. Helemaal geen slechte resultaten, zeker niet wanneer u weet dat Bieb Blog nog geen jaar ‘in de lucht’ is. Voorts weet 18% van het bestaan van de fotosite en 14% van de Hyvespagina van de bibliotheek. Van de handige netvibespagina met een overzicht van de nieuwe aanwinsten heeft jammer genoeg nog geen enkele klant gehoord. Tijd voor intensieve promotie, vinden wij hier. U hoort binnenkort dus zeker meer over onze diensten.

Met de hand op het hart
Tot onze aangename verrassing wilden bijna alle benaderde klanten graag hun medewerking verlenen aan het onderzoek. Ook lieten de meesten zich met welgemeende interesse overhalen tot een demonstratie van Bieb Blog. Tot slot was de meerderheid meteen bereid binnen de komende weken thuis Bieb Blog eens te bezoeken en een reactie te mailen naar de bibliotheek. Dat men hiermee een Irischeque ter waarde van € 20,00 kon winnen maakte eigenlijk niet uit; men zou het sowieso met alle liefde doen. Echter, bij deze uitgesproken intentie bleef het uiteindelijk voor de meesten…

De winnaars
Drie klanten stuurden ons een bericht na hun bezoek aan Bieb Blog en winnen daarmee een Irischeque. Mevrouw Lievense, mevrouw Schot en mijnheer Valckenier von Geusau: hartelijk bedankt en gefeliciteerd!

Bieb Blog For Ever
Alhoewel Bieb Blog misschien nog wat in de kinderschoenen staat en het bezoekende publiek nog wat onwennig is tegenover bloggen, biedt het stijgend aantal bezoekers van het blog voldoende vertrouwen voor de toekomst. Logisch in wezen, want ‘there’s no blog like Bieb Blog’!

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA