BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

18 mei 2010 @ 07:57 door | 2 reacties

Nóg meer themadossiers

Ik heb een maandje terug al een blogpostje over onze nieuwe dienstverlening Themadossiers geschreven. Waarom dan nu weer een bericht over dit onderwerp? Omdat er inmiddels in korte tijd al twaalf uiteenlopende Themadossiers gemaakt zijn, en daar zijn we best trots op. Bovendien worden de dossierse sinds kort ook op een nieuwe manier gepresenteerd.

Hoe dan?
Sinds kort plaatsen we onze Themadossiers, behalve op de oude vertrouwde plaats, ook op Scribd. Dit is een website waar iedereen bestanden kan uploaden en presenteren aan de rest van de Wereld. Wij hebben ervoor gekozen om onze Themadossiers behalve op onze eigen website ook op Scribd te plaatsen.

Wat is het voordeel hiervan?
Op Scribd worden ze geplaatst omdat ze daar door Google vind- en doorzoekbaar zijn, u hoeft ze niet te downloaden om de inhoud te bekijken en alle links die we in een dossier plaatsen blijven direct aanklikbaar. Bovendien heeft u nu de mogelijkheid om te reageren op een van de dossiers; wat vindt u ervan, wat mist u nog, etc.

Nieuwsgierig geworden?
Neem een kijkje bij onze online collectie op Scribd.

Auteur

Rubrieken Algemeen, Dienstverlening

Trefwoorden

Reageren

2 thoughts on “Nóg meer themadossiers

  1. Sofie schreef:

    Ik vind dit een prima zet. De onderwerpen zijn nu makkelijk te vinden, ook als je andere trefwoorden gebruikt.

  2. Lourenza schreef:

    Dank je wel Sofie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA