BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

25 mei 2010 @ 07:43 door | Geen reacties

Ook zo genoten van een mooie Pinksteren?

Foto van het Jaar wedstrijd

Grote kans dus dat u afgelopen weekend op pad bent geweest in Vlissingen. Er was genoeg te doen: de Pinkstermarkt op de boulevards, het culinaire festival Amuse me in de restaurants in de binnenstad, en natuurlijk terrasjes en stranden…

Fotowedstrijd
Als u dit weekend er met een fotocamera op uit bent geweest, heb ik een tip voor u: over twee dagen kiest de jury van de Foto van de Maand wedstrijd de winnende foto van de maand mei uit. U hebt dus nog heel even de tijd om kans te maken op de titel winnaar van de Foto van de Maand mei. Iedere laatste donderdag van de maand wordt namelijk een nieuwe maandwinnaar uitgekozen. Wie weet hangt straks uw mooie Pinksterfoto op groot formaat bij u thuis?

Nog zeven maanden de tijd
De Foto van het Jaar wedstrijd is al twee jaar een groot succes en wordt dit jaar voor de laatste keer georganiseerd door Bibliotheek Vlissingen en de Stichting Vlissingen Promotie. De jaarwinnaar van 2010 wint een superprijzenpakket. Ook voor alle maandwinnaars ligt er een speciale verrassing in het verschiet.
De wedstrijd loopt nog tot 15 december 2010 dus u kunt de rest van dit jaar nog op pad om ons uw mooiste foto’s te sturen.

Auteur

Rubrieken Activiteiten, Vlissingen

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA