BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

2 juni 2010 @ 09:18 door | 3 reacties

Bijna feest

champagneAan mij de bescheiden eer onszelf te feliciteren met het 1-jarig bestaan van ons Biebblog. Eigenlijk ben ik twee dagen te vroeg, want op de kop af 4 juni vorig jaar liet een gemêleerd gezelschap van redactieleden Biebblog officieel de lucht inschieten.
Maar eigenlijk waren we al sinds april 2009 aan het proefdraaien en werd er al stiekem voor vulling gezorgd.

Zin en onzin?
Lang is er destijds gebakkeleid over de zin en onzin van een organisatieblog. Wat wilden we met ons blog bereiken? Uiteindelijk bleek dit niet meer en niet minder dan alle andere (corporate) blogs op het web: onszelf als bedrijf op een andere wijze online profileren, met de mogelijkheid voor bezoekers om te reageren.

Beroeringen en verfoeiselen
In ons geval vooral ook om op een luchtige manier een kijkje achter de schermen te kunnen bieden. Uit de berichten over diverse activiteiten, over ontwikkeling van themadossiers, interessante boek- en muziekrecensies recensies, algemene bibliotheekontwikkelingen, poëzie en het wel en wee van wijlen onze kantoortuinplant, bleek vaak ongekend schrijftalent onder bibliotheekmedewerkers.
Zo nu en dan kon u kennis nemen van hen persoonlijke beroeringen (of verfoeiselen). Bijvoorbeeld over het wel en wee van wijlen onze kantoortuinplant, scrabblewoorden en de adoptie van een woord.

Wij hopen dat u –net als wij- ook de komende twaalf maanden nog veel genoegen aan dit blog zult beleven. Want wij gaan gewoon door met onze postjes vanuit de kantoortuin.

Auteur

Rubrieken Nieuws

Trefwoorden

Reageren

3 thoughts on “Bijna feest

  1. AvA schreef:

    Gefeliciteerd! Vrijwel dagelijks lees ik jullie blog, meestal met veel genoegen. Dank daarvoor.

  2. Natalie schreef:

    Bedankt Ava voor je felicitatie. Maakt me wel nieuwsgierig waar je belangstelling voor ons blog vandaan komt?

  3. AvA schreef:

    Via-via doorgelinkt een jaar geleden en blijven hangen. (Boekenliefhebster, oud-Zeeuwse)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA