BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

1 juni 2010 @ 13:43 door | 3 reacties

Chaos in de bieb!

kantoortuin-chaos

Ja, u leest het goed, Bibliotheek Vlissingen staat op z’n kop! Weliswaar niet helemaal, maar toch wel een beetje. En er wordt niet eens een nieuwe vorm van dienstverlening geïntroduceerd… De twee hoogste verdiepingen van het gebouw (voor de intimi: niveau 4 en 5) ondergaan een volledige facelift en dat gaat niet zonder slag of stoot.

Presentatieruimte niveau 4
In deze ruimte vinden onder meer lezingen plaats, worden er films vertoond en uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Een nieuwe vloer, nieuw meubilair, een nieuwe beamer en verduisteringsgordijnen hebben deze multifunctionele ruimte een fris gezicht gegeven.

Kantoortuin
De plek waar medewerkers vooral ‘achter de schermen’  bezig zijn. Onze klanten zullen deze ruimte niet zo vaak zien. En dat is maar goed ook! Zeker deze week. Medewerkers verhuizen van linksachter naar rechtsvoor, nieuwe vloerbedekking en andere kastindelingen en vooral heel veel zooi. Voordeel is wel dat we nu weer eens worden geconfronteerd met alles wat we door de jaren heen hebben verzameld. Lang leve de afvalcontainers!

Ondanks het incidentele gezucht en gesteun is het ook gewoon leuk om eens op een andere manier met elkaar samen te werken. Kasten demonteren, collega’s in de weer met stofdoekjes, ramenlapjes en de stofzuiger. Ja, de medewerkers van de Vlissingse bieb zijn niet voor één gat te vangen!

Benieuwd naar onze kantoortuin nieuwe stijl? Hou dan volgende week dit blog maar eens in de gaten. Niet geïnteresseerd? Kom dan toch maar terug, er is hier tenslotte voor ieder wat wils te vinden.

Auteur

Rubrieken Nieuws

Trefwoorden

Reageren

3 thoughts on “Chaos in de bieb!

 1. PeterQ schreef:

  En dan temidden van die zooi gewoon doorbloggen. That’s the spirit!

  Nu nog een nieuwe kantoorplant en de feestvreugde is compleet :-)

 2. Nathalie schreef:

  Kantoorplant check! Wie zorgt er voor de feestvreugde?

  1. PeterQ schreef:

   Fijn dat je je zo spontaan aanmeldt als ceremoniemeester. Zorg jij voor slingers, ballonnen, taart en een polonaise-opstelling? Zorg ik voor een fijne hoempamix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA