BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

3 juni 2010 @ 08:35 door | 4 reacties

Stem wijzer

stepwijzer
Ook zo in de war door dat gegoochel met CPB-cijfers, het geflirt & gedraai van onze toekomstige regeringsleiders? Nog steeds een zwevende kiezer? Natuurlijk kunt u dan vóór volgende week woensdag de beproefde Stemwijzer checken. Maar er zijn natuurlijk nog meer van dergelijke verkiezingstools.

Humor
Dat het allemaal korter, sneller en ook met humor kan, bewijst Stepwijzer. U geeft uw mening over zeven maatschappelijke dilemma’s en de partij die het beste bij u past, stept als eerste over de finishlijn.
Nu we het toch over humor hebben, heeft u de Greenpeace promo ‘Politiek met de billen bloot’ gezien? Informatief & geinig tegelijk!
Helemaal fun en zeer van deze tijd is de Binnenhof Battle, een game waar u de lijsttrekkers van uw keuze elkaar kunt laten bevechten. Zojuist de proef op de som genomen en Rita Verdonk laten vloeren door Marianne Thieme.

Aangezien het tijdperk van Blonde Greet onvermijdelijk op komst lijkt, zal ondergetekende op een echte vrouw gaan stemmen. En ik kan u verzekeren dat dat niet IJzeren Rita wordt. Hoewel die natuurlijk wel verantwoordelijk is voor de meest hilarische verkiezingsspot sinds tijden…

Hoe dan ook, ik wens u veel wijsheid bij het stemmen.

PS
U kunt natuurlijk altijd ook nog eens uw licht opsteken bij de bibliotheek.

Auteur

Rubrieken Nieuws

Trefwoorden ,

Reageren

4 thoughts on “Stem wijzer

 1. Dick schreef:

  Hij is erg leuk en de uitslag klopte met mijn politieke gevoel voor humor.

 2. Marina schreef:

  Ja die stepwijzer is geweldig, en dan dat muziekje erbij! Bedankt voor de tip!

 3. PeterQ schreef:

  Graag gedaan. Blij dat ik in ieder geval twee mensen op weg heb kunnen helpen. Blijft een druppel op een gloeiende plaat, maar toch.

 4. Marina schreef:

  Meer dan 2, ik heb de link namelijk naar familie en vrienden doorgestuurd, die ook met veel plezier de steprace hebben gedaan! Dus onderschat zeker niet de invloed van zo’n druppel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA