BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

29 juni 2010 @ 14:00 door | Geen reacties

Veilig zonnen

zon1Heerlijk, het was de afgelopen week ook in Vlissingen hoogzomer, en het ziet er naar uit dat dat voorlopig nog wel even zo blijft. Kunt u er ook zo van genieten? Speciaal voor deze, en de komende, zonnige dagen hebben wij een themadossier aangemaakt. Het onderwerp van dit dossier is ‘Veilig zonnen’, hoe kan het ook anders met dit weer.

Wat zit er in dit dossier?
U vindt hier verschillende websites met tips over veilig zonnen en waarom zonnen ook weer wel goed kan zijn. Ook hebben wij verschillende brochures voor u verzameld en nieuwsberichten over zonnen. Tot slot zit er een link in waarbij u een gratis zonnewijzer voor uw mobiele telefoon kunt downloaden. Of hoe u via mail/sms/twitter op de hoogte van de actuele zonkracht gehouden kan worden. Handig allemaal in één document!

Waar vind ik het dossier?
Op de vertrouwde plaatsen namelijk op onze website en op Scribd, waar het dossier gelijk is in te zien.

Boekentips
Er is helaas in de bibliotheek maar één boek over dit onderwerp te vinden; dat is ook de reden waarvoor we meer brochures aan het dossier hebben toegevoegd. Wilt u toch iets te lezen hebben in de zon, dan verwijs ik u naar boekentips van uw bibliotheek.

Veel zonplezier toegewenst.

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA