BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

1 juli 2010 @ 15:00 door | 1 reactie

Aan de wandel

dsc_1516_edited-1In het kader van mijn opleiding HBO Interne en Concerncommunicatie-B ben ik begonnen aan de laatste meters, de eindopdracht.
Het is de bedoeling dat iedere cursist aan de hand van een actuele situatie in de eigen organisatie het geleerde in de praktijk gaat toepassen. Het onderwerp dat ik heb gekozen is het imago van de bibliothecaris.

Onderzoek(je)
De omslag in het werken bij Bibliotheek Vlissingen heeft ook zo z’n weerslag op de medewerkers. Hopelijk kan het stoffige imago een beetje worden afgeschud en plaats maken voor het beeld van een vraaggerichte informatiespecialist. Volgens sommigen een utopie, maar Bibliotheek Vlissingen blijft de strijd aangaan!

Om mijn verslag wat extra kleur te geven ben ik gisteren begonnen met een kort (kwalitatief) imago-onderzoek. Niet in de bibliotheek, maar juist daarbuiten. Gisteren mensen bevraagd in de Walstraat, Lange Zelke, de Zeilmarkt, het Vierwindenplein en de Sint Jacobspassage. Vandaag staan de Boulevard (tsja, iemand moet het doen …) en het Scheldeplein op de agenda.

Misschien kom ik u vandaag tegen, misschien ook niet. Wilt u ook deelnemen aan dit onderzoek, laat dan even een berichtje achter!

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden

Reageren

One thought on “Aan de wandel

  1. Sofie schreef:

    Wat een leuk onderzoek!
    Ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe ze op de boulevard over ons denken. Inderdaad wel een vervelend klusje ;-)
    Laat je even weten of ik mijn imago moet aanpassen?
    Als het maar geen grote verbouwing moet gaan worden :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA