BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

1 juli 2010 @ 08:24 door | Geen reacties

Bibliotheek in beweging

Sinds een aantal weken publiceren wij nieuws en tips vanuit de bibliotheek ook in een lokale krant. In de Vlissingse Bode kunt u om de twee weken de vaste rubriek ‘Bibliotheek in beweging’ lezen. Ik ben wel benieuwd of ook u deze rubriek wel eens is opgevallen? U herkent hem o.a. aan onze nieuwe oranje huisstijlkleur.

Om dit weblog ook buiten het web onder de aandacht te brengen, publiceren we in deze krant ook iedere keer een artikel van Biebblog. We noemen dit artikel ‘Medewerkers aan het woord’. Bijna alle schrijvers van dit weblog hebben immers wel schrijftalent of in ieder geval plezier in schrijven. Zonde om al die artikelen verder niet te gebruiken.

Bibliotheek in beweging Week 25

Toch blijkt weer dat schrijven voor het web een stuk anders is dan schrijven voor een krant. In een schriftelijk medium werken hyperlinks niet terwijl op het web de links in een tekst juist vaak het belangrijkste zijn.

Dus wanneer u een artikel van ons Biebblog ook in de krant leest, kom dan vooral ook nog even verder kijken op dit weblog. Grote kans dat u er dan nog meer nieuws en tips uit haalt.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening, Nieuws

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA