BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

26 juli 2010 @ 08:15 door | Geen reacties

Lekker lang lezen in de zomer

lezin-in-het-grasAl bijna klaar voor de zomer? Nog op zoek naar een leuke of goede boekenvoorraad? Dan bent u natuurlijk bij de bibliotheek aan het goede adres. We hebben een aantal zomerboeken in Bibliotheek ’t Spui voor u geselecteerd op de derde verdieping, in een passend zomerdecor.

Zomerboeken kunt u vanuit thuis natuurlijk ook zoeken en reserveren via de catalogus. Soms extra leuk om een boek te lezen over het land of de streek waar u op dat moment op vakantie bent. De oude catalogus biedt een mooie selectie romans die zich afspelen in specifieke landen/streken.

Zes weken lenen
Een laatste tip: een boek gevonden en opgehaald in uw bibliotheek? Reserveer ‘m dan gelijk 3 weken extra (alleen als niemand na u gereserveerd heeft). U kunt namelijk uw boeken één keer gratis verlengen. Vaak is dat op een vakantieadres moeilijk te realiseren dus doe het gelijk bij de uitleen! Kunt u deze zomer weer lekker lang lezen.

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA