BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

16 juli 2010 @ 08:15 door | Geen reacties

’t Is weer kermis!

kermisHet is weer 10 dagen feest in Vlissingen, want de jaarlijkse kermis opent vandaag haar attracties.

Vanaf mijn werkplek in de bieb heb ik een mooi zicht op het kermisgebeuren op het Bellamypark (hiervoor moet ik wel mijn bureaustoel 180 graden draaien). De tenten van het WK-feest zijn daar net opgeruimd, de wagens met attracties staan klaar in op verschillende parkeerplaatsen in de buurt en ouders houden hun hart vast uit angst voor de gevaarlijke attracties.

En de bieb?
Die geniet mee, van de muziek en de extra klanten die massaal langs de bibliotheek komen wandelen, en af een toe een oliebol voor het personeel meenemen.
Ook hebben we een handig themadossier over kermissen gemaakt. Met hierin niet alleen informatie over de Vlissingse kermis, maar die van kermissen in het algemeen. U vindt er uiteraard weer filmpjes, krantenartikelen en boekentips over dit fenomeen. Als extraatje staat daar ook het adres en contact gegevens van het enige Kermismuseum van Nederland in Bergen op Zoom. Zeker het bezoeken waard.

Veel plezier bij het lezen van dit themadossier en op de kermis!

Auteur

Rubrieken Vlissingen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA