BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

12 juli 2010 @ 08:00 door | Geen reacties

Typisch Vlissingen

typisch-vlissingenDit jaar organiseert Bibliotheek Vlissingen samen met Stichting Vlissingen Promotie, voor de derde en laatste maal de Foto van het Jaar wedstrijd. Net als voorgaande jaren heeft de wedstrijd als onderwerp ‘Typisch Vlissingen’. Aan het eind van dit jaar worden alle genomineerde en winnende foto’s, gebundeld in een overzichtsboek dat begin 2011 uitgegeven zal worden.

Om dit kijkboek nog verder te verfraaien, hebben we onlangs de Vlissingse Gedichtenwedstrijd uitgeschreven. De tien mooiste  inzendingen zullen namelijk in dit boek gepubliceerd worden. Uiteraard moeten de gedichten ook ‘typisch Vlissingen’ zijn.

Inspiratie
Er zijn inmiddels al vele meesterlijke gedichten binnen gekomen, maar laat u dat niet afschrikken om in de pen te kruipen en uw rijmerijen aan het papier en de bibliotheek toe te  vertrouwen. Ter inspiratie wil ik u een gedicht laten horen van de Belgische dichter Paul Snoek met de titel ‘onder-water’.

Onbederf’lijk Vers
De winnaar krijgt natuurlijk het foto/gedichtenboek cadeau maar ook een bezoek aan het Poëziefestival Onbederf’lijk Vers in Den Bosch, inclusief overnachting, diner en ontbijt voor twee personen.
In april 2011, worden op diverse locaties in de Bossche binnenstad, bezoekers getrakteerd op poëtische hoogstandjes van gekende en ongekende talenten. Het festival wordt afgesloten met een spetterend feest met gedans, gesjans en gezelligheid.

Dus zend ons uw mooiste gedichten over Vlissingen. U heeft nog tot 15 augustus a.s. de tijd. Alle informatie over deelnamevoorwaarden vindt u op www.vlissingen.nl/gedichtenwedstrijd.

Auteur

Rubrieken Activiteiten, Poëzie, Vlissingen

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA