BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

4 augustus 2010 @ 08:03 door | Geen reacties

De laatste loodjes

komEen bijna verlaten werkplek, voldoende baliebezetting, leuke aanloop van klanten, drukkende temperaturen, drie nieuwe klapraampjes in de kantoortuin (eindelijk lucht …) en een nieuw koffiezetapparaat.

Ziehier een kleine opsomming van de meest schokkende ontwikkelingen van de afgelopen dagen.

Nieuwe openingstijden
Oh ja, bijna vergeten te vermelden: een paar dagen geleden is de communicatiemachine in gang gezet om onze klanten en overige geïnteresseerden te melden dat we vanaf 6 september aanstaande andere openingstijden hanteren. Nog niet op de hoogte? Klik hier voor de details.

Blogbezetting gegarandeerd?
Maar terug naar de laatste loodjes. Nog 1,5 week te gaan om de eindopdracht in het kader van mijn studie Interne en concerncommunicatie-B af te maken. Ja, we doen er alles aan om u zo goed mogelijk te blijven informeren. En dan vakantie! Gelukkig is het blogrooster rond, dus u blijft op de hoogte van ons wel en wee.

Als ik dit berichtje zo lees, gaat het eigenlijk nergens over. En dat mag ook wel eens, het is tenslotte weer komkommertijd!

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA