BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

28 augustus 2010 @ 08:37 door | Geen reacties

Het einde van een dieetgoeroe

montignacMichel Montignac is afgelopen zondag op 66-jarige leeftijd overleden in het Franse Annemasse. De succesvolle Franse dieetgoeroe was beroemd van zijn eigen ‘Montignac-dieet’, waarin koolhydraten en vetten niet gecombineerd mochten worden.

Zijn eerste boek ‘Ik ben slank want ik eet‘ was een groot publiekssucces, zo’n grote hit dat ie in onze bibliotheek inmiddels is stukgeleend. Na dit succes volgde vele andere boeken die nog steeds veel geleend (en waarschijnlijk ook opgevolgd) worden.

Zijn boek ‘Diners: honderd heerlijke recepten’ zal dan ook het laatste zijn over Montignacs opmerkelijke dieet. Het boek zelf is in bestelling bij de bibliotheek en zal binnenkort in de uitleen komen.

Wat voor dieet had hij ook al weer?
De Methode Montignac bewijst wereldwijd, dat u lekker kunt eten en drinken en toch afvallen. Afvallen is immers geen kwestie van minder eten, maar van goed eten. Genieten van chocolade, wijn, kaas en zelfs ganzelever en toch gewicht verliezen. Voldoende eten, geen hongergevoel en u blijft slank. De Methode Montignac biedt echter meer, ze bevordert uw gezondheid en conditie.

Voor wie geen vertrouwen in Montignac heeft, maar wel van zijn overtollige onsjes af wil: er bestaan natuurlijk nog veel meer dieetboeken voor smakelijke én gezonde maaltijdideeën.

Auteur

Rubrieken Nieuws

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA