BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

30 augustus 2010 @ 09:05 door | Geen reacties

Truth is stranger than fiction

cartoon

In ieder bedrijf is op z’n minst wel één enthousiasteling die regelmatig gekke berichtjes of leuke plaatjes de werkvloer op stuurt. Als ik ze ontvang is de standaardprocedure in mijn geval: openen, glimlachen, deleten (en in een heel incidenteel geval: doorsturen).

Waar maar raar
Bovenstaande cartoon over bibliotheekboetes ontving ik van collega Marianne. Vond ‘m wel grappig en overwoog –zeker in kader van de huidige komkommertijd- het plaatje op dit blog te plaatsen. Wat me echter daadwerkelijk over de streep trok was dit gerelateerde berichtje.

Conclusie: het kan altijd gekker of erger, ook in bibliotheekland.

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA