BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

28 september 2010 @ 08:15 door | Geen reacties

Boekenverkoop deel 2

Wederom was de boekenverkoop van vorige week een groot succes. Zo groot zelfs, dat er op zaterdag geen aanvulling meer was! Normaal gesproken vullen we de boeken iedere dag aan met nieuwe afgeschreven boeken, nu was deboeken-cirkel voorraad dus op. Voor wie geweest is: bedankt voor uw afname. Voor wie het gemist heeft: wellicht tot een volgende keer! Houdt u onze website in de gaten voor de volgende boekenverkoop.

Wat gebeurt er met de opbrengst?
Daarvan gaan wij van uit eten… Nee hoor, wees gerust. Van de opbrengst van deze verkoop worden weer nieuwe boeken en materialen gekocht, die u over een paar jaar weer tegen kunt komen op een boekenverkoop. Zo blijft de cirkel rond.

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA