BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

10 september 2010 @ 10:30 door | 1 reactie

Vervolgberichten op het blog

aaaIk weet niet hoe u over dit onderwerp denkt, maar ik ben er wel een fan van. Persoonlijk, en dat is het bloggebeuren toch ook een beetje in mijn ogen, vind ik het wel leuk om bepaalde zaken te volgen.  Dus hier komt er nog eentje…

Imago bibliothecaris
Op dit moment ben ik in de afrondende fase van m’n studie Interne en concerncommunicatie-B. Onderwerp mijn eindopdracht is het imago van de bibliothecaris.  Eindresultaat: 34 interviews met zowel leden als niet-leden van de bibliotheek.  Zie verder mijn eerdere blogpostje.

Het einde is in zicht
Vandaag moet ik mijn verslag inleveren. Inclusief conclusies en aanbevelingen. Dit laatste in de vorm van een communicatieplan, met als centrale vraag: ‘Met welke strategie kan meer bekendheid worden gegeven aan wat de Vlissingse bibliothecaris voor u kan betekenen?’
Benieuwd naar de resultaten? Wordt vervolgd!

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden

Reageren

One thought on “Vervolgberichten op het blog

 1. Marina schreef:

  Hoi Peter,

  Zeker ben ik benieuwd naar jouw resultaten… laat dus zeker de conclusies eens hier aan bod komen!

  Groet,
  Marina
  (studente Radboud Universiteit)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA