BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

7 oktober 2010 @ 08:00 door | Geen reacties

BHV-training

aaa3Binnenkort staat weer de jaarlijkse trainingsdag Bedrijfshulpverlening (BHV) op de agenda. In de cursusmap wordt het doel van BHV als volgt omschreven: ‘Bedrijfshulpverlening is bedoeld om letsel en schade van medewerkers, bezoekers en klanten zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken.’

Vol programma
De hele dag ben je bezig met het herhalen van de diverse handelingen en wordt je bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen en materialen.
In de ochtend staat het verlenen van eerste hulp centraal. In vogelvlucht komen de stabiele zijhouding, het oefenen met de pop en het omgaan met de defibrillator voorbij. In de middag staan brand en evacuatie centraal.

Elke seconde telt
Snelle en deskundige hulp kan persoonlijk leed beperken en in veel gevallen grote schade voorkomen. Binnen de bibliotheek zijn er diverse personen die BHV gecertificeerd zijn.  En zo hoort het ook. BHV is in mijn ogen wezenlijk onderdeel van je bedrijfsvoering.

Auteur

Rubrieken Algemeen, Dienstverlening

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA