BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

12 oktober 2010 @ 08:35 door | Geen reacties

Cursus Genealogie, deel twee

aaa2Begin dit jaar heeft de bibliotheek u de mogelijkheid tot het volgen van een cursus Genealogie aangeboden. Onder deskundige begeleiding leert u in vijf avonden de fijne kneepjes en bent u in staat een geschiedkundige (stam)boom op te zetten.

Veel animo
Het aantal inschrijvingen oversteeg indertijd onze verwachtingen en heeft ertoe geleid dat er in het najaar opnieuw een cursus Genealogie kan worden gevolgd. Ondanks een zeer bescheiden wervingscampagne zat ook deze editie al snel vol. Aanstaande maandag (18 oktober) is de eerste ‘les’.

Gemist?
De cursus zit dus vol, maar niet getreurd. Op dit moment zijn we samen met de Nederlandse Genealogische Vereniging, afdeling Zeeland aan het kijken of wij u ook digitaal een introductiecursus kunnen aanbieden. Geïnteresseerd? U weet ons blog te vinden …

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA