BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

15 oktober 2010 @ 08:33 door | 2 reacties

Fimpjes, gein en ernst

Op een donderdagmiddag in de kantoortuin van de bibliotheek met het eind van de werkweek in zicht, wil het soms ‘gein’ zijn onder kantoortuinpersoneel. Zojuist bekeek een aantal kantoortuincollega’s een aantal filmpjes op YouTube die behoorlijk op de lachspieren werkten.
Moet kunnen; zeker in de toch wat sombere, onzekere tijd voor bibliotheekmedewerkers en de nog onduidelijke toekomst van de bibliotheek. Overigens is dit een compliment voor mijn collega’s waard. Want ondanks dat er gelukkig ook nog gein wordt gemaakt, blijft er serieus gewerkt worden.

Het bekijken van filmpjes op YouTube leverde mij behalve gein ook de benodigde inspiratie op voor dit berichtje. Mijn vorige blogpostje ging over de bezuinigingsdonderwolken die ook de Bibliotheek Vlissingen ziet aankomen.

Ook al kan de heer Plasterk zich geen minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap meer noemen, in bovenstaand filmpje van twee jaar geleden formuleerde hij wijze woorden over de toekomst van de bibliotheek. Die toekomst is nu.

Wordt vervolgd.

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

2 thoughts on “Fimpjes, gein en ernst

  1. PeterQ schreef:

    Plasterk? Dat was toch die man van de linkse hobby’s?

    Wat kan er in twee jaar tijd toch veel veranderen…

  2. Natalie schreef:

    Gelukkig staat de tijd niet stil ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA