BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

13 oktober 2010 @ 08:24 door | 2 reacties

Themadossiers deel 5

themadossiers

Het begint inmiddels een vervolgverhaal te worden, onze blogpostjes over themadossiers. We hebben echter een grote vernieuwingsslag gemaakt bij de presentatie van onze dossiers die we hier even moeten melden.

Waarom?
Inmiddels hebben wij na het verschijnen van ons eerste themadossier er meer dan 30 geproduceerd die in totaal al bijna 10.000 keer bekeken zijn. Om deze aangroeiende virtuele stapel voor u nog een beetje overzichtelijk te houden hebben we ervoor gekozen de dossiers op een andere manier te ordenen en te presenteren.

Hoe?
Op de pagina waar de themadossiers eerst allemaal onder elkaar stonden (zonder enige logische volgorde) is nu een onderverdeling gemaakt in de volgende acht hoofdcategoriëen:

 • Computers & Internet
 • Evenementen
 • Geschiedenis
 • Gezondheid
 • Kunst & Cultuur
 • Maatschappelijke zaken
 • Vlissingen & Zeeland
 • Overigen

Wij hopen en denken dat deze indeling het zoeken naar een bepaald themadossier zal vergemakkelijken, zeker als die ‘stapel’ nog verder doorgroeit. Mocht u trouwens nog ideeën of wensen hebben voor een themadossier, schroom niet en breng ons hiervan op de hoogte.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden

Reageren

2 thoughts on “Themadossiers deel 5

 1. AvA schreef:

  De eerste berichtgeving over de themadossiers deed me denken aan schoolprojecten waaraan ik op mijn (60+) leeftijd gelukkig niet meer hoef te werken. Maar na de posting van vandaag besloot ik toch even verder te kijken, want 10000 kijkers, dat is niet niks. Mijn voorlopige conclusie nu: geweldig, goed werk van jullie.

 2. lourenza schreef:

  Bedankt voor het mooie compliment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA