BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

5 november 2010 @ 09:00 door | Geen reacties

Hij komt, hij komt ….

de-sint

Het is alweer november. Blaadjes vallen, we zijn een uurtje terug in de tijd en de kachel is in huize BiebPeter al aan het opwarmen. ’t Is weer tijd voor warme chocolademelk en Sinterklaas!

Logeerpartijtje
Vorig jaar is de goedheiligman drie weken lang te gast geweest in onze bibliotheek. Bijna alle leerlingen uit groep 1 en 2 van de Vlissingse basisscholen hebben de Sint toen in klassikaal verband een bezoekje gebracht. De vrije inloopdagen werden ook goed bezocht, net als onze website met diverse fotoimpressies.

Vol verwachting klopt ons hart
Dit beviel zo goed, dat Sinterklaas heeft gevraagd of hij ook dit jaar weer een paar nachtjes mag komen slapen. En dat gaat ook gebeuren! Van 22 november tot en met 4 december wordt een gedeelte van de Vlissingse bibliotheek weer omgetoverd tot Sinterklaashuis. Nadere berichtgeving volgt.

Komt u ook?

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA