BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

20 november 2010 @ 13:30 door | Geen reacties

We zijn er klaar voor!

sint-voorbereiding_edited-1

Nog een uurtje en dan is het zover. Sinterklaas zet voet aan wal in Vlissingen. Tijdens zijn intocht zal hij bij de bibliotheek stoppen om daar z’n logeerkoffer af te geven. Want de komende twee weken is onze bibliotheek weer zijn thuishaven in Vlissingen en omstreken.

Sinterklaashuis
De bovenste verdiepingen van de bieb zijn omgetoverd tot het Sinterklaashuis. Met een slaap- en werkkamer voor de Sint. En een  Pietenkamer, waar de Pieten cadeautjes inpakken, het Grote Boek bijwerken en zich voorbereiden op de tochten over de Vlissingse daken.

Benieuwd hoe de kamers er uitzien? Kom maar eens kijken volgende week! Wil je alvast wat sfeer proeven, klik dan hier voor een impressie van de logeerpartij van vorig jaar. Nu nog even snel de sleutel van de bieb oppoetsen die onze directeur straks aan de Sint gaat overhandigen en dan… showtime!

Enne … hou dit blog in de gaten voor meer nieuws over de Sint in Vlissingen.

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA