BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

2 december 2010 @ 08:16 door | Geen reacties

Jeugdleden voor klein prijsje naar theater

red-de-wereld-boekenshowIs uw kind lid van de bibliotheek? Dat kan bijna niet anders, want kinderen tot 18 jaar ontvangen een gratis jeugdkaart. Naast het gratis lenen van boeken, strips en dvd’s ontvangen jeugdleden nu nog meer voordeel.

Red de Wereld Boekenshow
Jeugdleden van de bibliotheek kunnen dankzij een samenwerking tussen de bibliotheek en de Cultuurwerf nu wel heel voordelig naar een familievoorstelling in het Arsenaaltheater. De bibliotheek mag haar jeugdleden trakteren op 50% korting op een kaartje voor de voorstelling Red de Wereld Boekenshow op woensdag 8 december om 15.00 uur. Een middag vol boeken, liedjes, verhalen en avonturen. Je gaat op wereldreis en je neemt mee…. een boek!

Reizen, lezen en boeken ruilen
Deze muzikale familievoorstelling rond het thema boeken is bedoeld voor iedereen vanaf 6 jaar. Je gaat met de gekke quizmaster Arjan Smit (bekend van Sesamstraat) en muzikante Louise Donker op wereldreis. Verder komt schrijfster Lydia Rood die middag ook nog voorlezen uit eigen werk. Na de voorstelling is er een boekenruilbeurs. Dus neem een oud boek mee naar het theater en ga naar huis met een nieuw boek wat je zelf kunt uitkiezen!

Korting jeugdleden bibliotheek
Kaarten kosten voor kinderen van 6 t/m 11 jaar normaal 7,50 euro, ouders betalen 12,50 euro. In samenwerking met de Cultuurwerf biedt Bibliotheek Vlissingen een speciale prijs aan. Alle kinderen die lid zijn van deze bibliotheek hoeven maar de helft van de prijs te betalen. Dus neem je bibliotheekpas mee naar de kassa van de Cultuurwerf ( Oranjestraat 4 in Vlissingen), dan kun je vanaf 1 december één kaartje per kind kopen voor slechts 3,75 euro.

Let op: wees er op tijd bij
Er zijn maximaal 100 kinderen die van deze kortingsactie gebruik kunnen maken.

Samenwerking
Een aantrekkelijk initiatief: in een kleinere stad als Vlissingen zouden we elkaar als culturele instellingen eigenlijk veel vaker en beter kunnen ondersteunen! Wie weet is dit slechts het begin?

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA