BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

21 januari 2011 @ 08:27 door | Geen reacties

De jeugd heeft de toekomst

baby

Soms bereiken ons erg leuke reacties van klanten. Eén daarvan wil ik graag met u delen.

In weekblad De Faam van vorige week stond een artikel met de kop ‘Baby’s lezen graag’. Dit artikel ging over het BoekStartproject. Daarbij kunnen ouders ontdekken dat het lezen van boekjes, samen met hun baby, erg leuk en leerzaam is. Vlissingse ouders met een baby van drie maanden ontvangen een Babybiebbon waarmee ze een gratis Boekstart pakket kunnen ophalen in onze bibliotheek.

De klant die ons mailde heeft een leuke foto meegestuurd met het levende bewijs dat de titel van het artikel helemaal juist is: een toekomstig veelbelezen bibliotheeklid, Daan, op de foto 13 maanden oud.

Altijd leuk dat mensen de moeite nemen om ons feedback te geven!

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA