BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

19 januari 2011 @ 08:21 door | Geen reacties

Nóg een genomineerde…

foto-robin-ocsai

De schrijver van het gedicht dat ik u wil laten horen is Thomas van der Sneppen. Hij is één van de 10 genomineerden  van de gedichtenwedstrijd die Bibliotheek Vlissingen afgelopen zomer uitschreef.  De titel is ‘Gedicht-voor-Vlissingen‘, en dat is precies wat het is. Het gaat over de zee, schepen, wind en paalhoofden; en dat zonder dat het afgezaagd wordt.

De foto hierboven is gemaakt door de Vlissingse fotograaf Robin Ocsai, één van de maandwinnaars van de fotowedstrijd die samen met de genomineerde gedichten worden gebundeld in een fraai boek. Deze 168 pagina’s tellende uitgave zal vanaf 2 februari a.s. te koop zijn bij Boekhandel ’t Spui en De Drukkery Middelburg.

Auteur

Rubrieken Poëzie, Vlissingen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA