BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

10 januari 2011 @ 09:19 door | Geen reacties

Opstarten

aaOok ik wil al onze blogvolgers nog een buitengewoon goed 2011 toewensen. Met vooral heel veel gezondheid, geluk en liefde.

Ritme
Na een paar weken even helemaal niets doen, behalve een beetje cocoonen, sta ik weer okselfris in de startblokken. Vorige week aan mijn eerste rapportage van dit jaar begonnen, dus ik kom weer een beetje in het ritme van alledag. Vandaag gaat ook de eerste offerte in 2011 de deur uit (een uitgebreid klantenonderzoek in vier bibliotheeklocaties), dus we zijn weer helemaal back in business.

Het wordt een spannend jaar voor onze bibliotheek. We moeten nu ook heel praktisch stekken gaan steken om aan onze bezuinigingsopdracht voor de komende jaren te kunnen voldoen. U hoort er nog wel van, stay tuned …

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA