BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

28 februari 2011 @ 08:30 door | Geen reacties

Even weg

ik-vertek

Met een kettingreactie aan volksprotesten en complete revoluties in de Arabische regio verschuift is de wereldorde plotseling drastisch aan het verschuiven. Maar ook dichter bij huis dienen zich grote veranderingen aan. Op mijn werk bijvoorbeeld waar ingrijpende bezuinigen ons versneld dwingen tot een nieuwe organisatiestructuur, met alle onzekerheid en stress die daarbij hoort.

Verre time out
Als er één moment is voor een time out, dan is het nu wel. Gelukkig had ik in december al twee tickets richting Sri Lanka aangeschaft. Ik laat zeer binnenkort de boel de boel en vertrek samen met mevrouw Q morgenmiddag richting zonnige stranden, boeddhistisch cultuurgoed en lekker eten. Ik zie wel weer verder als we drie weken nadien terugkomen.

Benieuwd hoe de wereld er dan uit ziet, want in een paar weken kan er heel veel veranderen.  Nu maar hopen dat er binnenkort ook geen volksopstand ontstaat in de Arabische Emiraten, want wij hebben zowel op de heen- als de terugvlucht een tussenstop in Dubai.

Misschien wacht ons trouwens bij terugkomst wel een nieuwe pleinrevolte: het Vlissingse Stadhuisplein omringd door tanks en bezet door duizenden verontruste bibliotheeklezers?

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA