BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

8 februari 2011 @ 14:59 door | Geen reacties

Schoonheidsfoutje gecorrigeerd

Een week na dato bereiken ons nog steeds enthousiaste mails over de Foto van het Jaar slotmanifestatie, en worden wij gecomplimenteerd over organisatie, catering en sfeer van die avond.

Helaas viel er vorige week ook een onverwacht schoonheidsfoutje te constateren. Bij de uitreiking van alle fraaie prijzen voor de winnende jaarfoto 2010 viel de camera wat tegen. Daarop is door menigeen gereageerd. Het zou toch een digitale spiegelreflexcamera zijn? Dat is waar.

In alle drukte rond de organisatie van de afsluiting van drie jaar Foto van het Jaar is er onvoldoende aandacht geweest voor de prijzen die binnengedragen werden. In snel en goed overleg met de sponsor van de camera, Foto Verschoore, is deze communicatie-misser inmiddels razendsnel rechtgetrokken. Jaarwinnaar Tim Adriaanse ontvangt alsnog zijn welverdiende digitale spiegelreflexcamera Nikon D5000 met 18-55VR zoomlens. En dat is andere koek!

Dank aan iedereen die ons attendeerde op deze gênante flater. Wij schamen ons diep en zijn blij dat we het zo snel hebben kunnen rechtzetten.

Auteur

Rubrieken Nieuws

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA